en basisk krop
Basisk kost (Glød og super- energi),  Kost & Skønhed

En basisk krop

En basisk krop er afgørende for din skønhed, dit humør, din hud, din indre glæde, dit selvværd og din sundhed.

Min elskede yndlings drik i hele verden: KAFFE… er desværre skrub sur for din krop. Øv og bøv. Men det er faktisk rigtig meget.

De fleste danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen. Og af samme årsag er de fleste danske kroppe sure. – Man kan beskrive en kop kaffe som et lille syrebad for din krop. Og vil du have det hver dag?

En sur krop skaber et miljø, hvor sygdomme og inflammatoriske tilstande trives rigtig godt. Derfor kan du ikke komme af med appelsinhud, uren hud, psoriasis, depression mm. hvis din krop er sur. En basisk krop vil derimod styrke dit naturlige immunsystem og skabe balance indeni. Inflammatoriske tilstande har svært ved at overleve i en basisk krop, og derfor vil et basisk miljø sørge for, at mange inflammatoriske tilstande vil forsvinde. Det vil skabe resultat både for dine følelser og for dit udseende. Din hud vil klare op, dine ben vil blive mere glatte, dine øjne vil blive klarere og dit hår og dine øjenvipper vil vokse bedre.

I modsætning til kaffe er Matcha te ekstremt basisk og reducerer de skader, som kaffen giver.

Matcha indeholder store mængder af koffein og vil derfor give et koffein-kick ligesom kaffe gør. For mig tog det en uges tid at vænne mig til, at min tidligere elskede kaffe blev erstattet. Men efter en uges tid begyndte jeg at glæde mig til min matcha latte hver morgen, når jeg vågnede og mistede lysten til kaffe.

Vænner vi os af med at drikke kaffe i en periode og forsøger at gå til kaffe til kaffe igen efter lidt tid, vil det ikke længere smage lige så lækkert, som vi husker det. Det er som regel mere afhængigheden end selve smagen, som vi elsker ved kaffen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *